Grönare deisign

GET IN TOUCH.


Grönare design är ett hopkok av kunskap och en stark övertygelse om att alla skall fokusera på det man tycker är roligast, då blir det som bäst! Vi arbetar efter känsla och first impression där personlig kontakt och kreativt arbete i kombination med era önskemål och förväntningar ligger som grund för ett vasst och tidlöst slutresultat.Har du frågor, är intresserad av en fri konsultation eller har något roligt samarbete på gång?


Kontakta oss gärna via formuläret, via mail eller på telefon.

 
 
 
 

FRÅGOR & SVAR

Här finns svar på de flesta frågorna som dyker upp!

__________________________

1.

Vart kontaktar jag dig om jag vill få en offert?

Det finns flera sätt att kontakta mig,- 

- via formuläret ovanför, maila till hej@gronaredesign.se eller ring eller smsa på (+46) 076 - 237 72 20


Föredrar du sociala medier nås jag på @gronaredesign  / @gronarepattern på Instagram och Grönare design och form på facebook.


2.

Vad kostar en hemsida?

Mitt mål är att skapa en hemsida där ert företags speglas på ett bra sätt och där besökaren får ett bra och rättvist intryck av ert varumärke eller företag. Din hemsida är ditt first impression och är värt att lägga både tid och kärlek på.  Jag vill inte bara slänga ihop något bara för att utan strävar efter att skapa vassa, minnesvärda och genomtänkta hemsidor.


3.

Hur gör vi för att köpa ett mönster?

Kontakta mig via mail eller genom kontaktformuläret,  så tar vi det därifrån!4.

Kan jag få hjälp med inlägg till mina sociala medier?

Ja! Jag jobbar mycket med sociala medier och contentproducering för inlägg på dessa. Önskar ni enstaka publiceringar, ett månadsflöde eller hjälp att lägga upp en strategisk plan kan jag hjälpa er även med det. 


5.

Kan jag få hjälp att trycka mina trycksaker?

Jag jobbar tillsammans med Botkyrka Offset som trycker både digital och offsettryck och skulle det vara något som inte faller i just de kategorierna,- så kan jag av erfarenhet säga att vi löser det också!


6.

Vad många förslag på logotyp får jag?

Då logoypen skall spegla varumärket eller företaget på ett så bra och minnesvärt sätt som möjligt är det viktigt att göra grundarbetet så bra som möjligt, - det är då slutresultatet blir riktigt bra. Vanligast är att jag gör tre grundförslag som vi sedan jobbar utifrån, detta skiljer sig dock från fall till fall. Det viktigaste är att det blir så bra som det bara går. 

7.

Vad för slags fotografier tar du?

Det jag vanligast tar foton på är mat, natur och människor för att det är mina stora intressen. Jag har även en förkärlek till makro och konstinriktade bilder som ger dig en känsla och en reaktion.


8.

Hur levereras foton du tagit åt oss?

De foton som tagits åt er redigeras innan de skickas via en nedladdningsbar länk. Önskar ni även få foton utskrivna kan jag även ordna det. 


9.

Hur lång tid tar det att göra en hemsida?

Inte för att låta klyschig, - men det tar den tid det tar. Jag vill göra ett så bra jobb som möjligt och jag vill att mina kunder blir nöjda.  Vi lägger i starten upp en projektplanering tillsammans, - så att ni har tydliga milstolpar och deadlines för att kunna följa arbetets gång och ha ett slutdatum att sträva efter. 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

KONTAKT

hej@gronaredesign.se   I   (+46) 072 - 854 55 44

Stockholm, Sweden


© Grönare design & form 2020

INSTAGRAM & FACEBOOK

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera